Sandero

A modern és vonzó városi autó

Robusztus vonalak, új orr-rész a márka egyedi, Y-alakú új LED-fényjegyével: a Sandero
teljesen megújult külsővel várja Önt. A belső tér a kategória egyik legtágasabb méretével,
csomagterével és praktikus tárolóhelyeivel igyekszik a mindennapok kihívásait még
kellemesebbé tenni.

FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE

_

Robusztus és letisztult kinézet: az orr-rész…
LED-es tompított fényszórók, újragondolt motorháztető és lökhárító, új hűtőrács… a Sandero orr-része gyönyörű vonalaival és íveivel tűnik ki a tömegből.

_

…az oldalnézet…
Újratervezett ajtókilincsek, oldalsó visszapillantó tükrök, a tető végére szerelt antenna és szépen ívelt kerékjáratok… a Sandero kialakítása tetőtől talpig karakteres.

_

…és a hátsó rész.
A hátsó Y-alakú fényjegyek és az új hátsó lökhárító mellett a rejtett nyitógombbal ellátott csomagtartó egészíti ki az autó modern és robusztus megjelenését.

_

A kényelem mindenek felett!
Az újragondolt első ülések még nagyobb kényelmet biztosítanak, az utasoldal még több helyet kínál a vállaknak és a térdeknek, csakúgy, mint a tárolóhelyek és a csomagtér... a Sandero utasterében élvezet az utazás!

_

A részletekbe rejtett minőség!
Krómozott szélű műszeregység, szaténfényű ajtófogantyúk és gombok, kárpitozott elemek a műszerfalon és az ajtópaneleken... az Új Sandero minden eleme gondosan kialakított.

Az utastér kényelme

Könnyed utazási élmény

1d5e7277fa.webp

Újratervezett műszerfal

Az újragondolt műszerfal leegyszerűsíti a mindennapokat, mivel egy központi helyre csoportosítja az Sandero legfontosabb kezelőszerveit.

996d90acea.webp

Magasságban és mélységben is állítható kormány

Élvezze az optimális vezetési pozíciót az új, egyedi funkciónak köszönhetően, amelynek a segítségével a kormányt magasságban és mélységben is beállíthatja.

ea1cf1f8f9.webp

Optimális hőkomfort

Az egész utazás alatt megfelelő hőkomfortban lesz része az automatikus klímaberendezésnek köszönhetően.

Multimédia

Modern technológia

1dd0c42332.webp

Media Nav*

A vezeték nélküli okostelefon tükrözéssel a nagy, 8’’-os érintőképernyőn úgy tekintheti meg az összes fontos információt, hogy közben a szemét le se kell vennie az útról. Telefon, rádió, GPS navigáció, multimédia… Az okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth®, a jack- vagy az USB-csatlakozók segítségével. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően egyedi hangzásvilágban lehet része.

* Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.

1233520d22.webp

Media Display*

Az okostelefon tükrözéssel felszerelt nagy, 8’’-os érintőképernyőn könnyedén hozzáférhet a kedvenc alkalmazásaihoz, a 4 beépített hangszóró pedig lehetővé teszi, hogy utazás közben a kedvenc zenéit hallgathassa. 

4c08c61147.webp

Dacia Media Control alkalmazás

Az új Media Control rendszer rádióval és Bluetooth®-os telefonkapcsolattal van felszerelve, az információkat pedig a 3,5''-os digitális műszeregységen jeleníti meg, így a hangrendszert akár a kormányról is vezérelheti. A könnyebb vezetés érdekében a Dacia Media Control alkalmazáson keresztül könnyedén hozzáférhet a kedvenc navigációs rendszeréhez a telefonjáról, illetve a képernyőn akár a rádiót is megjelenítheti. Az első ajtókba 2 hangfal van beépítve.

Vezetéstámogató rendszerek és biztonság

Az alapvető funkciók mindig a rendelkezésére állnak

_

6 légzsák 

_

Aktív vészfékező rendszer (AEBS)

_

Első és hátsó parkolóradarok és tolatókamera

_

Holttérfigyelő rendszer

_

Emelkedőn elindulást segítő rendszer

_

Elektromos parkolófék

_

Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó

_

E-call (automatikus vészhívás)

MÉRETEK

Az optimális méretű városi autó

dacia-sandero-bji-ph1-027_ig_w400_h225.jpg
dacia-sandero-bji-ph1-028_ig_w400_h225.jpg
dacia-sandero-bji-ph1-029_ig_w400_h225.jpg

A feltüntetett 5 499 000 Ft-os indulóár Dacia Sandero Essential SCe 65 verzióra vonatkozik 2024. június 1-től és visszavonásig érvényes. A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik.

*Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint 24 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM: 4,9%.A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció új, Dacia Sandero személygépjárművekre érvényes.tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. július  1-től visszavonásig tart.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*:  5.999.000,-Ft, futamidő: 24 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 131.042,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 2.999.000,-Ft, THM: 4,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,56%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.145.008,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza

Sandero Essential SCe 65 vegyes fogyasztás l/100 km: 5,3-5,4; CO2-kibocsátás g/km: 120-121. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Márkáink