Koronavírus tájékoztató

Tájékoztátó a kialakult helyzetrő

Továbbra is állunk rendelkezésére!

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy márkakereskedéseink Fóton és Gödöllőn egyaránt mindenben alkalmazkodnak a jelen helyzetben elvárható, kormányrendeletben leírt magatartásnak.

2021. április 12-től a korábban megszokott nyitvatartással várjuk kedves ügyfeleinket!

Továbbra is szeretnénk biztosítani ügyfeleink mobilitását és folytatni tevékenységünket. Legyen szó új autó kiválasztásáról, tartozékok vagy kiegészítők vásárlásáról vagy az esetleges szervizelési munkák elvégzéséről - továbbra is állunk rendelkezésre digitális csatornáinkon is! Kérjen árajánlatot és rendelje meg kiválasztott modelljét online, kollégáink segíteni fognak a folyamat minden szakaszában!

A jelenlegi vészhelyzeti időszak alatt soronkívüliséget biztosítunk azon ügyfeleinknek akik a járvány elleni védekezésben aktív résztvevőként tevékenykednek.

Kollégáink és ügyfeleink egészségére egyaránt vigyázunk, ezért a szalonokban is érvényesek az ismert biztonsági előírások. Márkakereskedéseinkben kézfertőtlenítők kerültek kihelyezésre, és nálunk is érvényesek a zárt térben alkalmazandó szabályok, kötelező a maszk viselése, ügyfeleinket kérjük a megfelelő védőtávolság betartására. 

Márkakereskedéseink Fóton és Gödöllőn kapacitás függvényében, és díjazás ellenében biztosítják a hozom-viszem szolgáltatást is, mely segítségével otthonát sem kell elhagynia a javításért, karbantartásért. Egyeztessen kollégáinkkal!

 

Újdonság! 

Már Viberen keresztül is elérhetőek vagyunk, kollégáinkkal akár videochaten keresztül is felvehetik a kapcsolatot!

Fót

Nargangné Békési Szilvia 06-20-977-0310
Gödöllő Horváth Balázs 06-20-549-9617

 

Vigyázzunk egymásra! Jó egészséget kívánunk!

Békési Fót Kft.


 
Márkáink