Utolsó darab Dacia DOKKEREK!

Meggyőző raktér, meggyőző áron!

Dacia DOKKER Van Ambience blue dCi 75Le és 95Le változatban

Nettó 3.849.000,- Ft-tól 


Fix 1,9%-os NHP Hajrá finanszírozással*

A Dokker Van a haszongépjárművek méreteit harmonikus megjelenéssel párosítja, amely kiemeli az autó robusztus és modern jellegét. 

Felszereltség: 

  • Manuális klíma
  • Elektromos tükör
  • Tempomat
  • Dacia Plag&Play music USB DAB rádió

 

face.jpg

Érdeklődj kedvezményes modellünkről!

Személyes adatok

Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy megad pár további információt.
Pole je povinné

__legal_notice__
Pole je povinné

*Fix 1,9% THM - A finanszírozási ajánlat kizárólag nem fogyasztók által, 2020.11.01. után megkötött finanszírozási szerződésekre érvényes, valamennyi Dacia haszongépjármű esetében,
és visszavonásig szól. A finanszírozás keretében zárt végű pénzügyi lízing vehető igénybe, forintalapon, a futamidő teljes időtartamára rögzített kamattal.

Finanszírozási feltételek: önerő: minimum 22%, futamidő: 36-84 hónap, a finanszírozás minimum összege: 1 000 000 Ft, a kamat a teljes futamidőre 1,90%. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a http://www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. 

A programban a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény rendelkezései szerint vállalkozásnak minősülő azon jogalanyok vehetnek részt, amelyek megfelelnek a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram Hajrá keretében folyósított refinanszírozási hitelek igénybevételének módjáról és feltételeiről szóló, mindenkor hatályos terméktájékoztatóban meghatározott feltételeknek. A mindenkor hatályos terméktájékoztató megtalálható a http://www.mnb.hu/monetaris-politika/novekedesi-hitelprogram-nhp weboldalon. 

A részletekért keresse fel Márkakereskedéseinket Fóton és Gödöllőn.

A kép illusztráció.

Márkáink